Planlagte valpekull hos Hunting Pride

Kennel Hunting Pride  har valpekull av Rhodesian Ridgeback med levering vinteren 2017/2018. 11 ridgebackvalper ble født 7.12.17. Den stolte mor er RL1 Hunting Prides Jozani Jamila, og far er RLD N RLD F RLD A RLD M Evergraces Reliable Rudo. Les mer om kullet på kullsiden til Pendari kullet!

Per 14.02 har vi to tispevalper igjen som vi søker deleiere til. Disse to tispene kunne vi rett og slett ikke la gå, og vi håper de vil kunne bidra til å føre videre den mentale stabiliteten vi ønsker i våre avkom. Ta kontakt på mail ( kennel@hunting-pride.com ) dersom du er interessert eller har spørsmål! Vi ønsker oss valpekjøpere bosatt på Østlandet, med hundeerfaring (og erfaring med å oppfostre en valp er også et pluss), som har lyst til å gi hunden et aktivt liv, enten med en type hundesport eller med annen aktivitet. Hunden må få være en sentral del av familiens aktiviteter i hverdagen.

Valpene er eksteriørt veldig lovende og kan egne seg til utstilling, mor og far konkurrerer i rally lydighet, de har gode gener for spor, og den mentale biten skal være helt topp. Begge foreldre er mentaltestet med suverene resultater, og er hunder med veldig gode nerver, uten redsler og med veldig gode sosiale egenskaper med hunder og mennesker (samt andre dyr).

 

Reklamer