Planlagte valpekull hos Hunting Pride

Kennel Hunting Pride venter ridgebackvalper med levering juni 2021.

Vi har et ventet kull Rhodesian Ridgeback etter foreldredyr med dokumentert godt gemytt, som er nervefaste, uredde, trygge, sosiale og tilgjengelige. Vi forventer valper med den rette ridgebackkarakteren, god helse, godt gemytt og vakkert eksteriør, som kan egne seg til det meste innen hundesport og utstilling.

Vi venter valper tidlig i april etter vår barnekjære, sosiale og utrolig stabile tispe Hunting Prides Omo Oba. Hun er drektig med en hannhund vi egentlig skulle brukt på hennes mor når Oba var i planleggingsfasen, men det gikk ikke av praktiske årsaker den gang. Hannhunden bor nemlig i Tsjekkia, og er importert fra Australia, så det er ikke bare nabohunden 😉

Når det er sagt har han linjer jeg kjenner godt, og jeg har kjent mange av hundene som ligger bak han, så jeg vet mye om det genetiske han bærer på. Macumazahn Qwandoyas Top Gun aka Maverick er en hannhund med mange av de samme gode karaktertrekkene som Oba, og vi er sikre på at denne kombinasjonen vil gi Ridgebackvalper med akkurat de egenskapene vi forsøker å få frem i vårt avlsarbeid. Maverick er en glad, positiv og arbeidsglad ridgeback. Han har også mange kull bak seg med friske, sunne valper, så det er også en kvalitet vi setter pris på.

Maverick:

maverickmaverick_plannes_littersmaverick_sittmaverick3

Oba:

obaoba3oba4oba5oba6oba7

Valpene forventes født april 2021 ned levering i juni 2021.

Ta kontakt på mail kennel@hunting-pride.com dersom du ønsker mer informasjon om kullene!

Vi ønsker oss valpekjøpere som er genuint interessert i rasen, med alle de særtrekkene som gjør at en Rhodesian Ridgeback er en hunderase som krever en del av eieren sin. Du må gjerne være interessert i å drive med en hundesport som spor, rallylydighet, agility eller nosework, eller noe annet, men vi krever det ikke. Du ønske å ha hunden som et familiemedlem, og kunne gi den mulighet til å være løs på tur sammen med andre hunder iblant. En lydig ridgeback er en hyggelig ridgeback, og vi ønsker at hunder fra kennel Hunting Pride skal kunne få den friheten som følger med hunder som er godt oppdratt.

Dersom du ønsker å gå på hundeutstilling med hunden vil det være valper som egner seg godt til dette, ønsker du en hund som kan bli besøkshund skal vi finne en som har et godt utgangspunkt for det. Jeg bruker enormt mye tid på å studere valpenes atferd i alle miljøene de får oppleve og kjenner dem godt etter 8 uker her. Vi kan derfor si ganske mye om hver enkelt valps genetikk og hvordan de vil bli som voksne.

Vi krever at alle valper fra oss blir røntget på hofter og albuer mellom 12-18 mnd alder uansett bruksområde. Vi ønsker også å ha kontakt med alle hunder herfra gjennom hele deres liv, og setter stor pris på alle oppdateringer på «valpene» i oppvekst og som voksne. Har du spørsmål eller trenger hjelp har vi livslang supportlinje 😉

En Rhodesian Ridgeback fra Hunting Pride vil egne seg til alt du ønsker å bruke den til – men man må ha mer tålmodighet med en ridgeback og kanskje nøye seg med at hunden utfører oppgaven selv om det mangler 5% på detaljnivå 😉 Ridgebacker er ikke arbeidsnarkomane, og tåler ikke veldig mye «tomjobbing», men de tar gjerne en snarvei til målet om de har skjønt oppgaven!