Planlagte valpekull hos Hunting Pride

Kennel Hunting Pride har nå et valpekull med ridgebackvalper med levering uke 35 2021.

Vi har per idag et kull Rhodesian Ridgeback etter foreldredyr med dokumentert godt gemytt, som er nervefaste, uredde, trygge, sosiale og tilgjengelige.

Moren Hunting Prides Pendjari Pangani (Pi) er favoritten til vår mellomste datter, de har et helt eget bånd seg imellom. Pi har fra starten av vært en hund med en stor personlighet, hun er trofast og lojal, og helt ubeskrivelig vakker både inni og utenpå. Når vi lette hannhund til henne ville vi ha en hund som utfyller hennes egenskaper og som er like sosial og språksterk med mennesker, og som fungerer utmerket rundt alt av andre hunder. Det fant vi i Ridgedogs Heartbreaker Bayod, en hund med et hjerte av gull og en trygghet til å ta og føle på.

Dette vil bli valper som har den rette ridgebackkarakteren, mye integritet, trygge, selvsikre og med god helse og vakkert eksteriør, som kan egne seg til det meste innen hundesport og utstilling.

Bak Bayod ligger gamle, norske linjer jeg kjenner veldig godt og vi er sikre på at denne kombinasjonen vil gi Ridgebackvalper med akkurat de egenskapene vi forsøker å få frem i vårt avlsarbeid.

Valpene:

DSC_8157DSC_8220

DSC_7958

Bayod og Pi:

DSC_6722DSC_6666_20210601_224328IMG_20210221_201631_348IMG_20200911_230627_975

oba7

DSC_6747

Det er et par ledige tispevalper i dette kullet.

Ta kontakt på mail kennel@hunting-pride.com dersom du ønsker mer informasjon!

Vi ønsker oss valpekjøpere som er genuint interessert i rasen, med alle de særtrekkene som gjør at en Rhodesian Ridgeback er en hunderase som krever en del av eieren sin. Du må gjerne være interessert i å drive med en hundesport som spor, rallylydighet, agility eller nosework, eller noe annet, men vi krever det ikke. Du ønske å ha hunden som et familiemedlem, og kunne gi den mulighet til å være løs på tur sammen med andre hunder iblant. En lydig ridgeback er en hyggelig ridgeback, og vi ønsker at hunder fra kennel Hunting Pride skal kunne få den friheten som følger med hunder som er godt oppdratt.

Dersom du ønsker å gå på hundeutstilling med hunden vil det være valper som egner seg godt til dette, ønsker du en hund som kan bli besøkshund skal vi finne en som har et godt utgangspunkt for det. Jeg bruker enormt mye tid på å studere valpenes atferd i alle miljøene de får oppleve og kjenner dem godt etter 8 uker her. Vi kan derfor si ganske mye om hver enkelt valps genetikk og hvordan de vil bli som voksne.

Vi krever at alle valper fra oss blir røntget på hofter og albuer mellom 12-18 mnd alder uansett bruksområde. Vi ønsker også å ha kontakt med alle hunder herfra gjennom hele deres liv, og setter stor pris på alle oppdateringer på «valpene» i oppvekst og som voksne. Har du spørsmål eller trenger hjelp har vi livslang supportlinje 😉

En Rhodesian Ridgeback fra Hunting Pride vil egne seg til alt du ønsker å bruke den til – men man må ha mer tålmodighet med en ridgeback og kanskje nøye seg med at hunden utfører oppgaven selv om det mangler 5% på detaljnivå 😉 Ridgebacker er ikke arbeidsnarkomane, og tåler ikke veldig mye «tomjobbing», men de tar gjerne en snarvei til målet om de har skjønt oppgaven!