Om oss

Hunting Pride Rhodesian Ridgeback

Vi som driver oppdrettet er Kamilla Lysaker og Bjørn Lyng Pedersen, våre tre døtre, tre katter, noen hester, et antall trekkhunder av rasen Eurodog/Eurohund/Scandinavian hound, samt flere Rhodesian Ridgebacker, en korthåret vorsteh og i ny og ne et valpekull 🙂

Vi elsker hunder og hunderelaterte aktiviteter, om enn i litt ulik form. Mens Bjørn er den som har et nokså sterkt konkurranseinstinkt og alt han gjør er med ett mål for øyet – å vinne løp i mellomdistanse hundekjøring, er Kamilla mer opptatt av hundenes atferd og mentalitet, og elsker å være ute i skog og mark med hundene, gjerne sammen med barna, hestene eller andre hunder. Jo større flokk jo bedre! Etter hvert har det også blitt mer tid til å drive jakt, og da særlig fuglejakt med stående fuglehund. Først med strihåret vorstehhund, og så de senere år med korthåret vorstehhund. En Russisk Støver har vært innom flokken, tiltenkt revejakt, og noen av hundene fra kennelens oppdrett benyttes både til fuglejakt og elgjakt, og en har snust innom hjortejakt også.

Denne bloggen brukes for å gi generell informasjon om trekkhundene, vorsteh, Rhodesian Ridgeback og dens mentalitet og bruksområde, om hund, hundeavl, den seneste forskningen og andre nyheter, samt om våre kommende valpekull. For informasjon om tidligere valpekull, informasjon og bilder av hunder vi har oppdrettet kan man besøke hjemmesidene til kennel Hunting Pride. For informasjon om trekkhundene, spannet, løpsresultater og annet kan man se på hjemmesiden til HP Racing – Bjørn Lyng Pedersen.

www.hunting-pride.com

Reklame

En kommentar om “Om oss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s